Etusivu Linkki Facebook -sivuille Image Map
Hieronta

Klassinen hieronta tarkoittaa kehon lihasten muokkaamista erilaisilla hierontaotteilla. Hieronta on yleensä muokkaavaa, mutta toisinaan voidaan toteuttaa myös rentouttavana, joka riippuu tuotettavasta paineesta sekä käytettävistä otteista.


Tri E.A.G. Kleenin mukaan klassisella hieronnan määritelmä on seuraava: "Hieronnalla tarkoitetaan hoitotarkoituksessa suoritettua pehmeisiin kudoksiin kohdistuvaa liikkuvaa painamista, joka tapahtuu sivelyjen, hankausten, pusertelujen sekä erilaisten taputusten muodossa."


Hieronta on suositeltavaa erilaisissa lihasjännitystiloissa, pitkäkestoisissa päänsärky tai huimaus-oireissa, levottomiin jalkoihin sekä kehon palautumiseen esim. fyysistä kuormituksista ja liikuntasuorituksista.


Esteitä hieronnalle on mm. tulehdukset ja infektion aiheuttamat kuume, akuutti flunssa, hoitamattomat sydän- ja verisuonisairaudet. Jos olet epävarma, kysy rohkeasti hoitavalta lääkäriltä tai hierojaltasi.


Klassista hierontaa Kunnon Kodilla tarjoaa n. 15 vuoden kokemuksella Minna HeinoHinnasto

Hieronta
(Klassinen hieronta, sisältää tarvittaessa mobilisoivaa käsittelyä)

30 min
45 min
60 min
Suklaahieronta (1,5h)

48 €
55 €
63 €
60 €


Kinesioteippaus 30 €
hieronnan yhteydessä 10 €

Minna Heino
minna.heino@eurankunnonkoti.fi
040-664 6824Kuntosalipalvelut, kuntosalicircuit Perinteinen klassinen hieronta Fysioterapia ja kuntotestaus Ravintoneuvonta Naiset toiminnan takana. Paketteja yrityksille ja yhdistyksille Image Map