Etusivu Linkki Facebook -sivuille Image Map
Henkilökunta

Minna Heino

Kiitos teille kaikille, mukana kulkeneille. Olette syy minun ajatuksilleni ja tahdolleni jatkaa niin sanotusti äitini jalan jäljissä. Olen kasvanut kiinni näihin laitteisiin. Lapsena roikuin ja punnitsin itseäni ylätaljassa ja laskin liukumäkeä vatsapenkissä. Murrosiässä vähän reenattiin ja "huilattiin". Rakkaus ei kuitenkaan kuollut. Siksi päätin tarttua tilaisuuteen ja jatkaa Euran Kuntoklubin eloa Euran Kunnon Kotina.


Koulutus

Faskiamanipulaatio, Level 1 & 2, 2015
Tuki- ja liikuntaelimistön syventävät opinnot, Somty 2012
Työterveyshuollon erik.opinnot AMK, Turku 2008
Fysioterapian AMK 2005
Hierojan ammattitutkinto 2000
Lähihoitaja 1999


Työhistoria

Fysioterapeutti, Fysiopankki Ky, Rauma 2013 ->
Työfysioterapeutti, Uudenkaupungin kaupunki 2008-2014
Fysioterapia Eeva Vastia, nyk. Köyliön fysioterapia 2005-2008
Lyhyitä sijaisuuksia useammassa fysikaalisessa hoitolaitoksessa vuodesta 2003
Aiemmin sijaisuuksia lähihoitajana, opettajana hierojakoulussa ym. sekä nuorena tyttönä Euran Kuntoklubilla "kuntosalitätinä".
Hanna Järvinen

Tulin Kuntoklubille vuonna 2003 kuntosalivalvojaksi/ohjaajaksi, ja treenit jatkuvat nyt Minnan ja Anniinan seurassa! Ajatukseni on, että liike on lääke moneen vaivaan ja erityisen tehokasta liikkuminen on vaivojen ennaltaehkäisyyn. Kunnon Koti on matalan kynnyksen sali ihan jokaiselle - myös Sinulle - tulla hoitamaan ja vaalimaan terveyttäsi.


Ota rohkeasti yhteyttä, alkuun opastetaan aina!


Colosè

Olen toiminut aiemmin noin 15 vuotta Colosè -esittelijänä ja nyt muutaman vuoden tauon jälkeen olen palaamassa tämän laadukkaan sveitsiläisen kosmetiikkasarjan pariin - Teidän iloksenne!


Kuntosalipalvelut, kuntosalicircuit Perinteinen klassinen hieronta Fysioterapia ja kuntotestaus Ravintoneuvonta Naiset toiminnan takana. Paketteja yrityksille ja yhdistyksille Image Map